آسانسور صنعتی – 02144296863 – قیمت آسانسور صنعتی

آسانسور صنعتی به صورت اصولی تر و اساسی طراحی می شود و وسیله ای است برای انتقال بار عمودی از یک سطح به سطح دیگر که در کارخانجات کوچک و بزرگ و پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع این آسانسور به کمک یک محور اصلی که دارد؛ اتاقک متحرکی را پیرامون آن محور، به سمت بالا یا پایین حرکت می دهد.

آسانسور صنعتی در عین اینکه ایمنی بالایی دارد، مقرون به صرفه نیز می باشد و اصلا محدودیت ارتفاع ندارد. فرق عمده این آسانسور ها با سایر آسانسورها این است که می توانند افراد و بار را به طور همزمان، در زمان ساخت ساختمان و در یک محفظه مشخص که برای حفاظت در نظر گرفته شده، حمل کنند که در کارخانه ها و کارگاه های صنعتی پیشرفته قابل نصبند. صنایعی نظیر نفت، گاز و پتروشیمی و … نیاز مبرمی به چنین آسانسورها برای انجام فعالیت های خود دارند. ظرفیت بالابری آسانسور صنعتی آنقدر زیاد است که اجازه حمل سنگین ترین مصالح را هم به افراد می دهد.

آسانسور صنعتی

مشخصات آسانسور صنعتی

  • ظرفیت بالابر مصالح از kg ۵۰۰ الی kg ۳۰۰۰ است که سرعت حرکت آن m/s ۲/۰ الی m/s ۶/۰ می باشد.
  • دارای کابین تمام فلزی با فنس یا ورق پانچ شده و درب آکاردئونی می باشد و ابعاد کابین با توجه به ابعاد چاهک در نظر گرفته و ساخته می شود.
  • سیستم حرکت آسانسور به صورت کششی با وینچ است.
  • همچنین دارای سیستم ایمنی ترمز پاراشوت است که در زمانی که سرعت آسانسور صنعتی بیشتر از حد مجاز شود، ترمز پاراشوت به صورت خودکار وارد عمل می شود و مانع سقوط و وارد آمدن خسارت می شود.
  • دارای سیستم اضافه بار (over Load) است؛ این سیستم الکترونیکی عمل می کند و در صورتی که وزن بار قرار داده شده در آسانسور بیشتر از وزن تعریف شده باشد سیستم اضافه بار اعمال می گردد و مانع حرکت کابین می شود.

کاربردها

کاربردهای آسانسور صنعتی

آسانسور صنعتی بر اساس نوع محل به کارگیری و استفاده از آن به 7 دسته اصلی تقسیم می شوند که عبارتند از آسانسورهای قابل استفاده برای:

  • صنایع سد سازی
  • صنایع معدنی
  • صنایع نیروگاهی
  • صنایع پتروشیمی و پالایشگاه
  • صنایع دریایی
  • صنایع فولاد، مس ، آلومنیوم و روی
  • کارخانجات مختلف تولیدی و صنعتی

این دسته بندی به این دلیل است که چون هر از آسانسور ها ار لحاظ فنی با یکدگیر متفاوتند و باید برای هر صنعتی، آسانسسور مخصوص به آن را به کار گرفت.

انواع

انواع آسانسور

1- آسانسور صنعتی که بر روی نمای ساختمان نصب می شود و سیستم حرکت آن ها کششی یا با راک و پنیون است و و دارای قطعات ۳ متری می باشد که روی یک دیگر مونتاژ می شود.

2- آسانسور صنعتی که درون چاهک آسانسور نصب می شود.

البته آسانسورهای صنعتی بر اساس تکنولوژی به کار رفته برای انجام عملکرد به سه دسته اصلی نیز تقسیم می شوند که عبارتند از آسانسورهای:

1- EX

2- High IP

3- Rack & Pinion

این دسته بندی شامل موارد دیگری نیز می تواند باشد که به دلیل ویژگی های بسیار خاص آن موارد و قابلیت یافت کمتر در انواع پروژه تحت عنوان آسانسورهای خاص دسته بندی می شود.

نکات لازم در طراحی آسانسورهای ضد انفجار صنعتی

اصولا مواد، مصالح و وسایلی که در خط تولید کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرند؛ باید اصولی و دارای استاندارد های لازم باشد، به همین دلیل، باید یک سری نکات را در طراحی آسانسور های صنعتی رعایت کرد. البته با توجه به اینکه این آسانسورهای صنعتی اهمیت زیادی در خط تولید کارخانجات دارند حتما باید از شرکتهای صاحب صلاحیت، دارای سابقه کار و پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنعت، معدن و تجارت استفاده شود. در تمامی آسانسورها مخصوصا در آسانسور های صنعتی، کیفیت و کارایی محصول اصل اساسی و مهمی است که باید با توجه به محل استفاده، آساسنور مخصوصش ساخته و استفاده شود.

آسانسور های صنعتی به علت استفاده شدن در جاهای خاص صنعتی مانند کارخانه جات الیافت مصنوعی و صنایع پتروشیمی وکارخانجات سیمان ، معادن ، سیلو ها و غیره، باید ایمنی کافی و بالایی داشته باشند و قابلیت ضد انفجار، ضد اشتعال و ضد آب داشته باشند، در برابر خورندگی و زنگ زدگی مقاوم باشند؛ زیرا در آن مکان ها امکان اشتعال گاز و یا انفجار وجود دارد و از شرایط محیطی نامناسب برخوردار است ومحیط دارای رطوبت بالا یا گرد وغبار فراوانی است؛ ازین رو همه شرکت ها توانایی ساخت چنین آسانسورها را ندارند.

نصب آسانسور صنعتی

نصب آسانسور

در هنگام نصب کردن آسانسور در یک مکان خاص مانند یک سکوی نفتی باید به فاکتور های گوناگونی توجه کرد از قبیل :

  • آیا سکو توانایی تحمل بارهای استاتیک و دینامیک ایجاد شده توسط آسانسور را دارد ؟
  • آیا می توان برای دسترسی پیدا کردن به تمام طبقات ساختمان ققط یک آسانسور نصب کرد یا باید ساختمان سکو را با چند آسانسور که هر کدام بین طبقات مشخصی کار می کنند تقسیم کرد ؟
  • آیا فضای مورد نیاز جهت نصب آسانسور در سکو وجود دارد ؟
  • بین طبقات هم پوشانی وجود دارد یا باید در یک یا چند طبقه سکو را گسترش (Extend) نمود؟

از جمله مواردی که رعایت مواردی که رعایت آنها باعث می شود آسانسور صنعتی ضد انفجار باشد :

  • توجه به موارد ایمنی و رعایت آنها در هنگام ساخت آسانسور
  • به دلیل اینکه ایجاد شدن کوچک ترین جرقه، می تواند حادثه ای را رقم بزند که جبران ناپذیر است؛ بنابرین از استفاده کردن موادی که باعث تولید جرقه در آسانسور می شود باید اجتناب کرد.
  • باید مدارهای الکتریکی در محیط های بسته قرار داد و از مدارهای انفجار یا exاستفاده کرد و تمامی قطعات الکترونیکی آسانسور صنعتی بایدex باشد.
  • الکتروموتورها یا پاوریونیت سیستم هیدرولیک، کلیدها، تابلو فرمان و تمام کنتاکتورها باید در فضای بسته قرار گیرد.

هیراد صنعت آسانبر بهترین شرکت آسانسور در فروش , نصب و راه اندازی , سرویس آسانسور و بالابر می باشد . جهت دریافت قیمت روز تمامی خدمات می توانید با مشاورین ما تماس بگیرید.